|
|
|
Morellino di Scansano DOCG, 2011, Terre di Fiori, Tenute Costa, Maremma Toscana
|
Denne nye Morellino di Scansano fra den lille vingård Terre di Fiori, hvor vinene er skabt af "Best Winemaker of the world 2008" Dr. Carlo Ferrini i samarbejde med ejeren Luca Costa. Dette kvalitetsstempel bør give køberne tryghed, da den meget stolte Carlo Ferrini aldrig vil tillade en vin på markedet, som han ikke er tilfreds med. Denne Morellino di Scansano fra Terre di Fiori er ingen undtagelse; - vi blev selv særdeles positivt overraskede da vi smagte den. Egentlig havde vi tænkt os udelukkende at fortsætte med Le Pupille's Morellino di Scansano, men efter denne smagning blev vi bare NØDT til at lancere denne markante vin på det danske marked!
Duft: Behagelig kompleks duft med både røde bær, blomster og krydderurter i en god harmoni.
Smag: Intens og kraftfuld med de silkebløde tanniner, som er Carlo Ferrini's varemærke (læs om hans fremstillingsfilosofi her! En balanceret og elegant vin.
Farve: Intens dyb rubin. |
|
|
Varenr: |
TMS-11 |
Område: |
Toscana, Grosseto |
Appellation: |
DOCG |
Årgang: |
2009 |
Drue: |
Sangiovese 100% |
Alkohol: |
13,5% |
Gastronomiske anbefalinger:
|
|
Serveringstemperatur:
|
16 - 18° C. |
Lagring:
|
Bedst 2013 - 2018. Dekanteres før servering.
|
Rating Gambero Rosso:
|
NA, men Dr. Carlo Ferrini lægger navn til den!
|
Fremstillingsproces: |
10 - 12 dages maceration and fermantation i ståltanke, with gentle punch-downs and brief pumpovers. Malolactic fermentation in cement and 6 month lagring i flaske. |
|
|
|
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
kr. 119,-/styk inkl. moms.
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
ACANTO, TERREdiFIORI (Tenute Costa) 2011. Maremma Toscana
|
Denne supertoskaners navn stammer fra en vild blomst fra området. Den er en intens og elegant rødvin fremstillet af håndplukkede Sangiovese og Cabernet Sauvignon druer. Denne enkeltmarksvin lageres 6 måneder på fransk eg.
Duft: Intens og kompleks med røde og sorte bær, violer, enebær, vegetabilske undertoner og mørk underskov.
Smag: Intens, fyldig og velafbalanceret rødvin med kraftige tanniner og en silkeblød dejlig eftersmag med røgede underundertoner.
Farve: Intens dyb rubinrød farve. |
|
|
Varenr: |
TA-11 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Gavorrano |
Appellation: |
IGT Maremma Toscana, ("SuperToscaner") |
Årgang: |
2011 |
Drue: |
85% Sangiovese, 15% Cabernet Sauvignon |
Alkohol: |
14,4 % |
Gastronomiske anbefalinger:
|
Alle kødretter, vildt eller bare ... . |
Serveringstemperatur:
|
16 - 18° C. |
Lagring:
|
Bedst fra 2015 - 2025. Dekanteres evt. et par timer før servering.
|
Rating Gambero Rosso:
|
NA
|
Fremstillingsproces:
|
Gæring 15 dage i ståltanke med bløde "Punching -Downs" af drueskallerne. Malolaktisk gæring på fransk eg i ca. 6 måneder. Derefter 3 - 6 måneders lagring på flaske.
|
|
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
199,- |
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
VENTAIO, Morellino di Scansano DOCG, 2011, Terre di Fiori, Tenute Costa, Maremma Toscana
|
VENTAIO er en enkeltmarksvin i Morellino di Scansano området fra den lille vingård Terre di Fiori, hvor vinene er skabt af "Best Winemaker of the world 2008" Dr. Carlo Ferrini i samarbejde med ejeren Luca Costa. Dette kvalitetsstempel bør give køberne tryghed, da den meget stolte Carlo Ferrini aldrig vil tillade en vin på markedet, som han ikke er tilfreds med. Denne Morellino di Scansano med de allerbedste druer fra den bedste vinmark, VENTAIO, fra Terre di Fiori er ingen undtagelse; - vi blev selv særdeles positivt overraskede da vi smagte den.
Duft: Intens kompleks duft med sorte og røde bær, frugt og blomster i en god harmoni.
Smag: Intens og elegant med de silkebløde tanniner, som er Carlo Ferrini's varemærke (læs om hans fremstillingsfilosofi her! En balanceret og elegant vin.
Farve: Intens dyb rubin. | |
|
Varenr: |
TMV-11 |
Område: |
Toscana, Grosseto |
Appellation: |
DOCG |
Årgang: |
2011 |
Drue: |
Sangiovese 100% |
Alkohol: |
13,5% |
Gastronomiske anbefalinger:
|
|
Serveringstemperatur:
|
14 - 16° C. |
Lagring:
|
Bedst efter 2014. Dekanteres evt. et par timer før servering.
|
Rating Gambero Rosso: |
NA, men Dr. Carlo Ferrini lægger navn til den!
|
Fremstillingsproces:
|
Gæring 15 dage i ståltanke med bløde "Punching -Downs" af drueskallerne. Malolaktisk gæring i cementtanke. Derefter 6 måneders lagring på flaske.
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
kr. 199,- inkl. moms. |
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
Topvinen, Saffredi, fra Le Pupille har siden 1987 opnået topkarakteren 3 røde glas mere end 10 gange i Gambero Rosso, den uafhængige italienske vinbibel. Denne vin er medvirkende til, at Le Pupille har opnået at få status af stjerneproducent hos Gambero Rosso, hvilket kun et tocifret antal producenter i hele italien har opnået. Den høje kvalitet er meget konstant fra år til år, og hektarudbyttet overstiger aldrig 40 hl. pr. hektar.
Duft: Mediterende dejlig.
Smag: Unik balance, struktur og fyldig og blød koncentration med bred afrundet smag. Solid og balanceret med massiv frugt og en lang eftersmag. Stadig tillukket (evt. dekantering et par timers tid) og vil udvikle sig til en kult/kongevin. Samlerobjekt!
Farve: Meget tæt dyb mørk rubinrød farve. |
|
|
Varenr: |
PSA-06 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
IGT, ("SuperToscaner") |
Årgang: |
2006 |
Drue: |
55% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 10% Alicante |
Alkohol: |
14% |
Gastronomiske anbefalinger:
|
Kraftig mad med megen smag. Hvidløg kan være en glimrende ingrediens. F.eks. kraftige oksekødsretter og vildt. Tænk på tanninerne (garvesyrerne) i vinen. Den dæmpes af fedme eller syrlig smag. Sørg for at maden ikke bliver for krydret. Det forstærker vinens tanniner (garvesyrer).
Vinavisen skrev: " Denne elegante rødvin på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot og Alicante er simpelt hen superlækker. Den fylder munden med vellyst, og den varer og varer i en lang eftersmag. Der er en perfekt balance mellem frugt, syre og tanniner. Den kan drikkes nu, men også gemmes i fem-seks år endnu. Fornem til mad, men også anvendelig som meditations-vin. " |
Serveringstemperatur:
|
17 - 19° C. |
Lagring:
|
Bedst efter 2015. Dekanteres et par timer før servering.
|
Rating Gambero Rosso:
|
Med i 3 glas finalen.
|
Rating Wine Spectator:
|
94 point. "Displays a lovely nose of flowers, dark fruits and Tuscan rosemary. Full-bodied, with supersilky tannins and gorgeous, refined fruit. Complex and seductive. Cabernet Sauvignon, Merlot, Alicante and Syrah. Best after 2013. 1,900 cases made."
Robert Parker gav denne årgang 96 points! "Geppetti has produced another gem in her 2006 Saffredi, a French-oak aged blend of Cabernet Sauvignon, Merlot and Alicante. This textured, explosive wine boasts considerable depth and richness in its dark fruit, flowers, minerals and graphite. The wine remains extremely primary and in need of considerable bottle age in order to offer its best drinking but it is unquestionably formidable. The style combines elements of power and elegance, achieving a level rarely seen in these parts. Simply put, this is stunning juice. Anticipated maturity: 2014-2026."
|
Pris Wine Spectator::
|
720 DKK.
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker i trækasse: |
kr. 700,- inkl. moms.
|
|
| |
|
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
|
Topvinen, Saffredi, fra Le Pupille har siden 1987 opnået topkarakteren 3 røde glas mere end 10 gange i Gambero Rosso, den uafhængige italienske vinbibel. Denne vin er medvirkende til, at Le Pupille har opnået at få status af stjerneproducent hos Gambero Rosso, hvilket kun et tocifret antal producenter i hele italien har opnået. Den høje kvalitet er meget konstant fra år til år, og hektarudbyttet overstiger aldrig 40 hl. pr. hektar.
Duft: Mediterende dejlig.
Smag: Unik balance, struktur og fyldig og blød koncentration med bred afrundet smag. Solid og balanceret med massiv frugt og en lang eftersmag. Stadig tillukket (evt. dekantering et par timers tid) og vil udvikle sig til en kult/kongevin. Samlerobjekt!
Farve: Meget tæt dyb mørk rubinrød farve. |
|
|
Varenr: |
PSA-07 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
IGT, ("SuperToscaner") |
Årgang: |
2007 |
Drue: |
55% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 10% Alicante |
Alkohol: |
14% |
Gastronomiske anbefalinger:
|
Kraftig mad med megen smag. Hvidløg kan være en glimrende ingrediens. F.eks. kraftige oksekødsretter og vildt. Tænk på tanninerne (garvesyrerne) i vinen. Den dæmpes af fedme eller syrlig smag. Sørg for at maden ikke bliver for krydret. Det forstærker vinens tanniner (garvesyrer).
|
Serveringstemperatur:
|
17 - 19° C. |
Lagring:
|
Bedst efter 2016. Dekanteres evt. et par timer før servering.
|
Rating Gambero Rosso:
|
Med i 3 glas finalen.
|
Rating Wine Spectator:
|
92 point. "Soft and fruity, with plenty of cherry and raspberry character. Full-bodied, with polished tannins and a long, pretty aftertaste. Best after 2013. 2,085 cases made. –JS."
Robert Parker gav denne årgang 95 points! "”The 2007 Saffredi is drop-dead gorgeous. Roasted coffee beans, grilled herbs, mocha and dark fruit emerge from this beautiful, textured wine. The richness of the fruit radiates through to the long, polished finish. The 2007 Saffredi impresses for its fabulous balance and soft, enveloping personality. It is another superb effort from proprietor Elisabetta Geppetti. Saffredi is Cabernet Sauvignon, Merlot and Alicante. Anticipated maturity: 2014-2027.”
|
Pris Wine Spectator::
|
800 DKK.
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker i trækasse: |
kr. 700,- inkl. moms.
|
|
| |
|
|
|
|
|
Poggio Valente, Fattoria Le Pupille. Morellino di Scansano Riserva 2006
|
Duft: Aromatisk/eksotisk frugt, rosin, vanille, kardemomme og citrusfrugt.
Smag: Solid krop dejligt afrundet med bløde tanniner i en fantastisk balance med den meget koncentrerede frugt og chokolade der fylder hele munden. En klassisk og stor vin.
Farve: Meget tæt dyb mørk rubinrød farve.
|
|
|
Varenr: |
PPO-06 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
DOC ("SuperToscaner") |
Årgang: |
2005 |
Drue: |
Sangiovese 97%, Alicante 3% |
Alkohol: |
13,5%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Kraftig mad med megen smag. Hvidløg kan være en glimrende ingrediens. F.eks. kraftige oksekødsretter og vildt. Tænk på tanninerne (garvesyrerne) i vinen. Den dæmpes af fedme eller syrlig smag. Sørg for at maden ikke bliver for krydret. Det forstærker vinens tanniner (garvesyrer). Sammen med søde sager virker smagen mere flad og sur, mens alt andet løfter smagen. |
Serveringstemperatur:
|
17 - 19° C. |
Lagring:
|
Bedst efter 2012. +10 år. Dekanteres et par timer før servering.
|
Rating Gambero Rosso:
|
2 glas!
|
|
|
|
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
kr. 275,- inkl. moms. |
|
|
Magnum, 1,5 L, PPVM-03
Vejledende detailstykpris v/2 flasker: |
kr. 549,95/styk inkl. moms. (1,5L!!). | |
|
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk | |
|
|
|
Poggio Valente, Fattoria Le Pupille. Morellino di Scansano Riserva 2007
|
Duft: Aromatisk/eksotisk frugt, rosin, vanille, kardemomme og citrusfrugt.
Smag: Solid krop dejligt afrundet med bløde tanniner i en fantastisk balance med den meget koncentrerede frugt og chokolade der fylder hele munden. En klassisk og stor vin.
Farve: Meget tæt dyb mørk rubinrød farve. |
|
|
Varenr: |
PPO-07 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
DOCG |
Årgang: |
2007 |
Drue: |
Sangiovese 97%, Alicante 3% |
Alkohol: |
13,5% |
Gastronomiske anbefalinger:
|
Kraftig mad med megen smag. Hvidløg kan være en glimrende ingrediens. F.eks. kraftige oksekødsretter og vildt. Tænk på tanninerne (garvesyrerne) i vinen. Den dæmpes af fedme eller syrlig smag. Sørg for at maden ikke bliver for krydret. Det forstærker vinens tanniner (garvesyrer). Sammen med søde sager virker smagen mere flad og sur, mens alt andet løfter smagen.
|
Serveringstemperatur:
|
17 - 19° C. |
Lagring:
|
Bedst fra 2014 - 2025. Dekanteres et par timer før servering.
|
Rating Robert Parker:
|
92 point. "Offers up sweet red fruit, spices and dried flowers in a fairly restrained style for the vintage. This is a Poggio Valente that emphasizes elegance over opulence. Anticipated maturity: 2017-2022".
|
Rating Wine Spectator:
|
90 point. "A dense, fruity red, exhibiting plum and blackberry character on a full body, with a soft finish. A pretty Morellino. Best after 2011. –JS"
|
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
kr. 295,- inkl. moms.
|
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
|
|
|
|
|
Morellino di Scansano 2007, Fattoria Le Pupille. Elisabetta Geppetti
|
Duft: God duft af mørke bær og frugt.
Smag: Frugtrig kraftig vin med al den elegance, saft og kraft man kan ønske sig af en Sangiovese. Vinen er velafbalanceret og tør med frugt og syrer.
Farve: Meget tæt dyb mørk rubinrød farve. |
|
|
Varenr: |
PMS-07 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
DOCG |
Årgang: |
2007 |
Drue: |
Sangiovese 85%, Alicante 10%, Malvasia Nera 5%. |
Alkohol: |
13,5%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Mad eller ej. :-)
Vinavisen, der gav 5 ud af 5 stjerner til 2007 skrev: "En glimrende rødvin til mad. Den har en god struktur, en vis tørhed og mange facetter i smagen. Skænk den til en god kødret med en god sauce."
|
Serveringstemperatur:
|
17 - 18° C. |
Lagring:
|
Klar
|
Rating Gambero Rosso:
|
1 glas!
|
Pris Wine Spectator:
|
20 USD |
Vejledende detailstykpris v/12 flasker: |
kr. 110,- inkl. moms. |
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
Pelofino, Fattoria Le Pupille. 2009
|
Duft: Aromatisk frugt.
Smag: Blød, saftig, dejlig, ukompliceret vin, med masser af frugt og blød dejlig tannin. Toscansk vin med Le Pupille's sikre præg.
Farve: Dyb mørkvioletrød farve. |
|
|
Varenr: |
PPE-09 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Maremma, Istia d'Ombrone |
Appellation: |
IGT |
Årgang: |
2008 |
Drue: |
45 % Sangiovese, 35 %syrah og 20 % carbernet (franc + sauvignon) |
Alkohol: |
13,5%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Hverdagsmad og bare til afslapning |
Serveringstemperatur:
|
17 - 19° C. |
Lagring:
|
Klar.
|
Rating Gambero Rosso:
|
2 glas! |
Rating Wine Spectator:
|
NA |
Pris Wine Spectator i USD:
|
NA |
Vejledende detailstykpris v/12 flasker: |
UDSOLGT |
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
|
|
|
RosaMati, Fattoria Le Pupille. 2010
|
Duft: Let men alligevel intens bærduft
Smag: Jordbær! Jordbær, - og andre bær? Dejlig dejlig!!! En mild syre og samtidig en bred vifte af bærindtryk giver en intensitet der kan overbevise de fleste om at Rosévin også kan være spændende og ikke bare noget der skal skylles ned.
Farve: Intens klar rød
ROSAMATI er Elisabetta's hyldest til sin bedstemor, Rosa Mati, som betød meget for Elisabetta.
Endelig en ”ægte” italiensk Rosévin i Danmark! Mange Rosévine der forhandles i Danmark er mere eller mindre heldige sammenblandinger af rødvin og hvidvin. De fleste andre Rosévine er en delmængde af rødvinsdruesaften, der tappes nogle timer efter gæringen er startet, hvorefter denne saft gærer videre alene uden yderligere berøring med drueskallerne og bliver til en Rosévin. Begge metoder oftest med en rimelig ligegyldig smagsoplevelse til følge.
Le Pupille producerer en ægte Rosévin, ROSAMATI! Le Pupille har valgt den dyreste produktionsmetode, men også den metode der giver det klart bedste resultat.Druerne til denne Rosévin plukkes et par uger tidligere end de druer der bruges til rødvin, da det til en god Rosévin er vigtigere at fokusere på druernes smag og ikke på syreindholdet i druen. Umiddelbart efter høsten presses druerne og denne Rosévin er resultatet af druemostens kortvarige kontakt med de blå drueskaller med efterfølgende gæring og behandling uden skaller. |
|
|
Varenr: |
PRO-10 |
Område: |
Maremma Toscana |
Appellation: |
IGT Rosato |
Årgang: |
2010 |
Drue: |
50% Sangiovese og 50% Syrah |
Alkohol: |
13%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Grillet fisk eller blot til lyst på en god sommerdag på terassen. |
Serveringstemperatur:
|
11 - 12° C. |
Lagring:
|
Klar.
|
Rating Gambero Rosso:
|
NA
|
Rating Wine Spectator:
|
NA |
Pris Wine Spectator i USD:
|
NA |
Vejledende detailstykpris v/6 flasker: |
kr. 139,95/styk inkl. moms. |
|
| | |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
Poggio Argentato , Fattoria Le Pupille. 2009
|
Duft: Blomster og hvid rose, udvikler sig senere i retning af frugt, mandel og æble.
Smag: Dejlig friskhed, afbalanceret syre, tør, mineralrig med en fin krydret eftersmag. En hvidvin med fransk accent og en meget feminin stil. Den fint krydrede eftersmag (fra Traminerne) gør den også egnet til f.eks. lagrede oste.
Farve: Smuk korngul farve.
Smagepanel: "Hold da op, en hvidvin der ikke er ligegyldig", "den har da karakter må man sige", "interessant". |
|
|
Varenr: |
PAR-09 |
Område: |
Toscana, Grosseto, Piagge del Maiano |
Appellation: |
IGT bianco |
Årgang: |
2007 |
Drue: |
60 % Sauvignon Blanc og 40 % Gewürztraminer. |
Alkohol: |
12%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Middelhavskøkkenet. Forretter. Ostebord eller alene. :-) |
Serveringstemperatur:
|
12° C. |
Lagring:
|
Klar.
|
Rating Gambero Rosso:
|
NA
|
Rating Wine Spectator:
|
NA |
Pris Wine Spectator i USD:
|
NA |
Vejledende detailstykpris v/12 flasker: |
kr. 99,95/styk inkl. moms. |
|
| |
Forhandlerprisliste: partner@digiwine.dkErhvervskunde: spørg efter vores nyeste BtT-prisliste på:btb@digiwine.dk |
|
|
|
|
|
SolAlto, Fattoria Le Pupille, Elisabetta Geppetti. 2005
|
Duft: Lynghonning, blomst, abrikos og moden melon.
Smag: Fuldfed sød; med hints af kandiseret appelsinskal, honning, brun sukker og lidt karamel i en fuld-fed krop. En lang eftersmag, der fylder. En værdig konkurrent til de bedste fra Sauterne, blot tilført lidt mere sol mm.. En fantiller vin, nærmest som flydende nektar!
Farve: Dyb dyb gul
Wine makers (Christian Le Sommers som har sin erfaring fra bl.a. Yquem) comment: It was Elisabetta’s dream to create in Maremma a wine sweetened by noble rot (Botrytis) as in Sauternes and this became reality in 1990 with the birth of this sweet wine obtained from the late harvesting of grapes from the Traminer, Sauvignon and Semillon vineyards in Scansano. Elisabetta decided to dedicate this small area to the white wine varieties. Today, this sweet wine is the meditated version of Elisabetta Geppetti’s energy and vivacity.
SolAlto means high sun and the label was built starting from a drawing of Clara, the first daughter of Elisabetta, representing the sun, when she was 5 years old. You can read her name nearby the sun… |
|
NB: 0,375 L.
|
Varenr: |
PSO-05 |
Område: |
Maremma Toscana |
Appellation: |
IGT bianco |
Årgang: |
2005 |
Drue: |
Gewurztraminer, Sauvignon Blanc, Semillon. Senthøstede druer med ædel råddenskab, botrytis. |
Alkohol: |
12,5%
|
Gastronomiske anbefalinger:
|
Desserter, f.eks. frugtbaserede desserter eller lette oste..... |
Serveringstemperatur:
|
5 - 10° C. Hvis den serveres ved 5° C træder syre og frugt mere frem end sødmen. Ved 10 - 12° C bliver sødmen mere fremtrædende og fed. |
Lagring:
|
Kan lageres +6 år.
|
Rating Gambero Rosso:
|
2 røde glas
|
Rating Wine Spectator:
|
NA |
Pris Wine Spectator i USD:
|
NA |
Vejledende detailstykpris v/12 flasker: |
kr. 174,95/styk inkl. moms. |
|
| | |
|
|
|
Saffredi 0,75L leveres i trækasser a 6 styk:
| |
|
|
Saffredi 2003 Magnum leveres i enkeltstyk trækasse. Fotografen er på vej!
Sådan så Saffedi 2001 Magnum ud i en pæn digital fotoversion:
|
!
|
| |
|
|
|