index_digiwine


  Om DigiWine
  Toscana, Maremma
• Området / producenter
• Vine fra Maremma
  Toscana, Bolgheri
• Området / producenter
• Vine fra Bolgheri
  Brunello di Montalcino
• Området / producenter
• Vine fra Montalcino
  Alto Adige (Südtirol)
• Området / producenter
• Vine fra Alto Adige
Piemonte
• Området / producenter
• Vine fra Piemonte
  Veneto
• Området / producenter
• Vine fra Veneto
  Franciacorta, Lombardiet
• Området / producenter

  • Vine fra Franciacorta
  Oversigt, alle vine
  Smagekasser

  Gaveæsker

  Oplukkere m. firmalogo
  Forhandlere

  Uvildig international vurdering/rating
  Ordbog
  Mad & Vin
 

Kontakt & betingelser


"Vin i generationer"

DigiWine følger den naturlige udvikling i samfundet. Familien har handlet med "vin i generationer". I dag findes vi butiksmæssigt "kun" i hyperspace, mens vi skal hilse fra vort lagerhotel at sige at vi fysisk eksisterer vældig meget i den virkelige verden!
Henrik A. Holst's bedstefar var for mange år tilbage en af Århus's førende vinhandlere, - både før og efter det blev populært at handle med vin. Dengang var fokus på franske vine, men også med et selekteret fokus på "det personlige hjerte"! Henrik blev "tvangsindlagt" til at høre på historier om producenterne ved søndagsmiddagen og siden hen heldigvis også "tvangsindlagt" til at smage de ypperligste vine i verden. Dengang var Frankrig førende indenfor kvalitetsvin. Det er ikke længere tilfældet og i DigiWine har vi valgt at følge vores hjerter såvel som vores smagsløg!

I dag fokuserer vi på kvalitetsvin fra de bedste områder fra Italien. Vores hjerter brænder naturligt for Toscana, da nogle af verdens allerbedste vine produceres i dette område, og så gør det jo ikke forholdet værre, at Henrik & Karin blev gift i hjertet af Toscana og havde nogle pragtfulde bryllupsdage i dette helt særlige toskanske område. Efter mange flere besøg i Italien og ikke mindst på VinItaly, så måtte vi dog overgive os og inddrage tro andre ypperlige områder så vores pallette af vine kunne blive komplet. Dels ved inddragelsen af en af de bedste Barolo - Piemonte producenter der kan samle kompleksiteten i en lykkelig enighed. Dels ved to Amarone - Veneto/Valpolicella producenter, der kan få fedme og styrke til at blive et både konkret samt himmelsk begreb. Dels ved det nordligste italienske område Alto Adige (Südtirol), hvor bl.a. Italiens bedste hvidvine produceres.

Kvaliteten i vort sortiment sikres desuden ved, at vi kun tager producenter ind, der får de allerbedste udmærkelser fra Gambero Rosso, den italienske vinbibel. Er en producent med i Gambero Rosso, så "er han noget" og hvis vinen fra den pågældende årgang/type får et, to eller topkarakteren 3 glas, så "er det ikke helt skidt" (jydsk udtryk for "helt fantastisk unikt godt..."). Det har altid været en "udfordring" at prøve at finde de Amarone-, Barolo-, og Brunelloproducenter, som de store danske detailkæder påstår har "førpriser" på det dobbelte af deres "tilbudspriser". Tja, producenterne findes oftest ikke i "Vinbiblen" og førpriserne er også oftest pure opspind, idet f.eks en karameltilsat Amaronevin naturligvis ikke må koste det samme som en rigtig Amarone. Det var i den forbindelse at vi på et tidspunkt selv fik nok! Ægte god italiensk vin bør være tilgængelig uden at der skal scores overnormale profitter!

Effektivitet og attraktive priser
DigiWine er etableret ud fra samme forretningsfilosofi som DigiDisk, der i dag er en af Danmarks største distributører af digitale medier. "Vi tror på, at gamle forretningsdyder som kundepleje, ærlighed og "levering som lovet" også kan give gode resultater og loyale kunder i IT-branchen. " (Ja, det er rigtigt at Henrik efter universitetet blev rettet ind af Hermann Salling og hans forretningsfilosofi. :-)

DigiWine indkøber pallevis af de udvalgte vine direkte hos producenterne i Italien uden fordyrende mellemled. Det sikrer vores erhvervskunder (og forhandlerne) den laveste pris på markedet! Vi benytter os desuden af vores moderselskabs effektive logistiske system, der sikrer endnu lavere kundepriser i kraft af vort store volumen på andre områder.

Kun erhvervssalg
For at kunne være særdeles skarpe på prisen overfor vores fokuskunder, så har vi "desværre" fravalgt at sælge til privatpersoner.

Da vi er eksklusive importører på de fleste producenters vine, så vil vi naturligvis gerne kunne henvise til slutbrugerforhandlere, når vi etablere samarbejde med nogle af disse. Vi søger i øjeblikket forhandlere, der tilbydes et eksklusivt geografisk distrikt!